Våre kjære venner i Sons of Bill er tilbake!
De la nylig ut den nye platen Oh God Ma’am til pre-order, og slipper idag singelen “Believer/Pretender”. En låt James Wilson skrev etter et tilfeldig møte med en tatovert barista i Nashville. 

Til sommeren er de tilbake i Europa, og vi venter på bekreftede Norgesdatoer as we speak.

Vi traff James i Nashville i fjor høst, da hadde han fortsatt en svær støtteskinne på hånden – etter skaden som oppstod i fjor da han falt på et glass som kuttet fire sener i høyre hånd.
Legene som opererte ham sa at han kanskje aldri ville kunne spille gitar igjen, men han har klart å få tilbake nok førlighet til å kunne spille som tilnærmet normalt igjen.

Da vi snakket sammen i fjor høst så var det bare en skygge av den gamle James, som rett ut sagt var ganske nedbrutt og deprimert på grunn av skaden og utsiktene til å kunne spille musikk igjen. Han satt og så storebror Sam spille et rått sett sammen med Caroline Spence – mens kjæresten var på vei til sin egen konsert. Den siste tiden er det tydelig at han har fått den gamle entusiasmen tilbake – og er særdeles klar for å dra ut på veien igjen!

Du kan forhåndsbestille den nye platen, og her er den ferske singelen “Believer/Pretender”

 

Forrige artikkelNår drømmen blir oppfylt – What dream may come
Neste artikkelBob & Una Walkenhorst til Norge i september
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here