Som vi vet så besøker Jeff Porter Norge i mai, før han møter The Rainmakers på Norwegian Wood og spiller fletta av publikum i badet. Og i september kommer Bob Walkenhorst og datteren Una Walkenhorst til Norge for en duo-turné.

Bob & Una besøker blant annet Dust of Daylight i Bergen, og Skarnes Live Sessions – i tillegg til et knippe utvalgte konsertsteder.

Turnélisten:

Tor 13.9 – Sitt Ned, Skien
Fre 14.9 – Arnemoen Gard, Ringebu
Lør 15.9 – Skuret, Trondheim
Søn 16.9 – Langfjæran gård, Langfjæran
Ons 19.9 – Stenbjørnrød Gård, Skoppum
Tor 20.9 – Chagall, Bergen
Fre 21.9 – Skarnes Live Sessions, Skarnes
Lør 22.9 – John Dee, Oslo

Vi kommer tilbake med mer informasjon om billettsalg.

Med seg i kofferten har de sin kommende plate East Jesus, og vi kan love og garantere en kveld full av låter fra begges karrierer – samt låter fra den nye platen.

Forrige artikkelNy single fra Sons of Bill
Neste artikkelKickstart Stephen Simmons
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here