En av våre store favoritter her hos Dust of Daylight, vår gode venn Stephen Simmons, er endelig klar for å lage ny plate. Stephen har vært særdeles lite aktiv på turnéfronten de siste to årene – både her hjemme og der borte. Han har brukt mye tid på å skrive låter, og har vel materiale liggende til både to og tre plater.

Men det han nå ønsker å gjennomføre er å lage en plate som omhandler oppveksten og familien sin i Woodbury i Tennessee, en mye mer personlig, direkte og ærlig plate enn han har laget til nå i karrieren. Han har leid en gammel kirke i hjembygda, og planlegger å spille inn prosjektet sitt der i løpet av våren. 

Kickstarterkampanjen er igang, og du kan delta ved å klikke deg inn på Stephens Kickstarterside.

Sjekk ut presentasjonsvideoen under her, der han forteller om bakgrunnen for prosjektet.

Her er et par videoer fra et av Stephens tidligere besøk her i Norge.

Forrige artikkelBob & Una Walkenhorst til Norge i september
Neste artikkelSpilleliste – April 2018
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here