Blueshelga

Det er vel ikke helt ukjent at Sons of Bill er store favoritter her på bloggen, etter sine to utsøkte album One Town Away og Sirens. At de nå kommer til Norge ble dermed mottatt med jubel i redaksjonslokalene, og når det i tillegg vil finne sted på en av Norges beste scener – Iris Scene i Odda – gjør det hele riktig så gledelig.

Det er blueslaget Lokst Utøve som har booket Sons of Bill til sin Blueshelg i september. At Sons of Bill ikke er noe bluesband er en detalj vi ikke skal henge oss opp i. Enhver bluesfestival med respekt for seg selv har jo minst en headliner som ligger på siden av blues-sjangeren!

De andre navn på plakaten er Dana Fuchs, Paul Lamb & the King Snake, Amund Maarud, Spoonful of Blues, Little Andrew, Toini & The Tomcats, Tin Pan Alley, Bård Ose (?) og The Kent Huckerts. Nevnes må også at Bergens egne The Rolling Clones (etter manges mening verdens beste Rolling Stones coverband) spiller samme dag som Sons of Bill.

Sons of Bill spiller fredag 20. september på Iris Scene (billetter her – husk å velge «send i posten» hvis du ikke bor i Haugesund. Billetter til resten av helga finner du her.)

Det kan ellers lønne seg å legge opp til å bruke hele helga i Odda, da ryktene går om en akustisk konsert med bandet på tidlig kveldstid lørdag. For de med bluesfot så er det jo uansett påkrevet å tilbringe helgen i Odda, for å få med seg en kanonrekke av en lineup.

Sons of Bill – Santa Ana Winds:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=etXqorftapI[/youtube]

 

Sons of Bill – The Rain:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tFUCXYPXPtE[/youtube]

 

Sons of Bill – Virginia Calling:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XDPAEANFP9w[/youtube]

 

Sons of Bill – Turn It Up:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ox532NLboDM[/youtube]

 

Sons of Bill – Back To The Time:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ur6YuLL2LT4[/youtube]

 

Sons of Bill – Life In Shambles:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ktF5F9HF8WQ[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelAustin Lucas – Stay Reckless
Neste artikkelThe Coal Men – Escalator
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here