Fredagsvideo: Sons of Bill

SonsOfBillLive

I går kveld jammet Sons of Bill på Iris Scene i Odda. I kveld spiller Sons of Bill på Iris Scene i Odda, og i morgen spiller Sons of Bill i Odda, og jeg har billett! Det må selvsagt feires med et saftig knippe videoer av Virginia og Bill Wilsons store sønner.

Først ute er første spor på debutplaten Far Cry From Freedom – «Back To The Time»:

 

Fra samme plate: «My Hometown»:

 

Fra deres andre plate One Town Away – her er «Broken Bottles»:

 

Fra samme plate: «Never Saw It Coming»:

 

Enda en fra One Town Away: «The Rain»:

 

Fra den nyeste platen Sirens«Siren Song»:

 

Og jeg liker den låten så godt, at her er en liveversjon også:

 

Også fra «Sirens:  «Life In Shambles»:

 

Vi ønsker god fredag, og god tur til Odda med den monumentale «Santa Ana Winds»:

 

SHARE
Forrige artikkelGram Parsons – God`s own singer
Neste artikkelSons of Bill – live på Iris Scene, Odda – 20. og 21. september 2013
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here