SoB Odda - edit 37

Sons of Bill spilte sine første konserter på norsk jord i høst, da de besøkte Odda i november. Dust of Daylight var selvfølgelig tilstede, og fikk tillatelse til å filme den (nesten) akustiske lørdagskonserten.

Omsider kan vi nå by på alle videoene (så nær som én) fra denne konserten. Iron Maiden-coveret «Wasted Years» er dessverre utelatt pga. rettigheter.

Klikk på «Play all» og bruk evt. track-skifteren for å hoppe til neste video. Enjoy!

[youtube]PLBvgNwRjFP-8eDNZzRJa3ICoutMNQ3R2v[/youtube]

 

SHARE
Forrige artikkelAdventskalender 2013: 19.desember: John Statz
Neste artikkelAdventskalender 2013: 20. desember: Bob Burns
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here