Våre venner i Sons of Bill returnerer til Odda Rock City og Iris Scene i mai, og når de likevel er på vestlandet, så svinger de innom Madam Felle i Bergen. Deretter går turen til Oslo og John Dee.

Sjelden har jeg vel sett et bedre liveband enn Sons of Bill, og det vil garantert bli tr fantastiske kvelder når de besøker Odda fredag 8. mai,  Bergen lørdag 9. mai og Oslo søndag 20. mai.

Sons of Bill er aktuelle med den Ken Coomer-produserte Love and Logicog Oddas utsendte representanter til årets SXSW rapporterer om et band i storform som leverer varene og litt til.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=U2XpyviLQQo[/youtube]

 

Sons of Bill i Odda:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hcGBDUr8kRA[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelAmund Maarud – Volt
Neste artikkelThe Bottle Rockets – Brand New Year (1999)
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here