Sons Of Bill er klar med «Sirens» den 26. mars, og jeg kan love at platen er aldeles utsøkt.

De er også klar med den første videoen fra platen, nemlig «Santa Ana Winds» – som ble skrevet for noen år siden når de opplevde en av de store skogbrannene i California på nært hold.

«Sirens» kan bestilles hos Sons Of Bill, på vinyl eller cd.

Videoen er i hvertfall like kick ass som bandet og plata, så vi kan bare si god fornøyelse:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelNumber Seven Deli er klar med ny plate
Neste artikkelTodd Snider – Agnostic Hymns & Stoner Fables
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here