fbpx

Spilleliste Mars 2013

Noen måneder fylles denne listen opp fortere enn man skulle tro det var mulig. Jeg bruker å være rimelig kritisk til hva som skal få slippe til å kapre en plass på listen. Det må være “innafor” sjangeren og jeg må selv ha troen på at låten frister folk til å gjerne utforske albumet videre.

Denne måneden har jeg selvfølgelig med Son Volt på lista. Deres Honky Tonk blir garantert å finne i alle topplister når 2013 skal oppsummeres. Jeg valgte låten “Seawall”, men kunne i praksis valgt hvilken som helst låt fra denne platen. Andre spennende saker som har dukket opp er Left Arm Tan som jeg også har anmeldt her på Dust of Daylight. Nytt album fra Gurf Morlix har ankommet, Finds The Present Tense heter det og er et småpent singer/songwriter album. Kvinnene er ordentlig på banen denne måneden. Caitlin Rose har mer eller mindre tatt en samlet musikkpresse på senga med sitt fantastiske album, The Stand In. Ashley Monroe, kjent fra Pistol Annies, har gitt ut en glitrende countryplate. Shannon Whitworth er en annen talentfull dame som vi har anmeldt siste plata til her på Dust of Daylight. Escondido og Mount Moriah er også vel verdt å sjekke ut, to band med kvinnestemmer i front og som begge låter riktig forfriskende. Andre man absolutt må sjekke nærmere er norske Bendik Brænne og hans debutalbum, How To Fake It America, Shooter Jennings nye album The Other Life og ikke minst hans gode venner i Fifth On The Floor og deres gnistrende countryrock. Til slutt vil jeg også anbefale Bow Thayer & Perfect Trainwreck og deres nye album, Eden. Et mer hardtarbeidende band skal man lete lenge etter. Abonner på listen og følg med videre utover måneden, det kommer enda noen godbiter til før måneden er slutt.

Følg listene mine på Spotify

Siste artikler

Lest dette?