I kveld spiller Alejandro Escovedo på Buckley’s i Oslo, og i morgen spiller han på Madam Felle i Bergen. Dessverre ble konserten på Moskus i Trondheim avlyst pga. utfordringer på flyfronten, men det jobbes med en fremtidig ny dato.

I anledning denne hedersmannens Norgesbesøk så klinker vi til med et par videoer for å komme i stemning. Det skulle ikke forundre oss om det også blir tid til en liten Dust of Daylight Session i løpet av Bergensbesøket, så hold øye med oss… 

19. april – Buckleys Blues & Roots Joint, Oslo

20. april – Madam Felle, Bergen.

Alejandro og Bruce – Always a Friend:

Bakgrunnshistorien for det hele:

Og et knippe utvalgte godsaker…

og til sist to timer fra Knuckleheads i Kansas City…. 

Forrige artikkelJohn Moreland til Norge i august
Neste artikkelDig Deeper – Stars Tonight (EP)
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here