John Moreland har bekreftet et knippe konsertdatoer i Norge, i kjølvannet av sin første, skikkelige Europaturné solo. Datoene er endelig bekreftet, og billettsalget har startet.

 

26. august: Café Generalen – Kristiansand. Event Billetter.
27. august: Café Mono – Oslo. Event Billetter.
28. august: Avant Garden – Trondheim. Billetter.
29. august: Bergen Live Sessions – Ole Bull Scene, Bergen. EventBilletter.

 

 

Forrige artikkel…mens vi venter på Big Bad Luv
Neste artikkelAlejandro Escovedo i Oslo og Bergen denne uken…
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here