Det er fredag, og det feirer vi med en fantastisk versjon av Alejandro Escovedos «Castanets», der Ryan Adams midt i sin velkjente drittsekkperiode stiller opp på generell fyll og støttevokal. Men FOR en støttevokal. Jeg er mer i tvil om fyren på UFO-lyder på flanken tilfører så veldig mye til låten.

Uansett, dette er reinspikka americana-historie, og omtrent så rock’n’roll det kan få blitt – så her er bloggfavorittene Alejandro Escovedo og Ryan Adams, og låten «Castanets»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelBob Walkenhorst – Kakeslottet, Skien. 20.07.2011
Neste artikkelVideo: Bob Walkenhorst – Spend It On Love
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here