True Believers

Ukens fredagsvideo kommer fra et gjenforent True Believers. Det legendariske kultbandet fra Austin fant sammen igjen i forkant av årets SXSW, etter sporadiske opptredener de siste årene. Bandet hvor Alejandro Escovedo bygget opp sitt rykte som liveartist ga aldri ut noe i tiden sammen som viste hva som faktisk bodde i dette bandet.

Nå har de gitt verden klar beskjed om å gjøre seg klar for True Believers, og før SXSW hadde de en Kickstarterkampanje for å samle penger til å kjøpe studiotid. Pengene satt løst hos fansen, og etter en showcase på SXSW gikk bandet i studio og spilte inn to låter som ble sendt ut til oss bidragsytere etter innspillingen

Den første, Alejandro Escovedos «Gipsy Son» er ukens fredagsvideo! Enjoy! Gjør deg klar for True Believers.

[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=KpVrAX6yeGM[/youtube_video]

SHARE
Forrige artikkelEt sted å være, en fele å holde i
Neste artikkelSteve Earle – The Low Highway
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here