fbpx
Forsiden Alle poster Americana Bob Walkenhorst på akustisk sommerturné i Norge

Bob Walkenhorst på akustisk sommerturné i Norge

I sommer kommer Bob Walkenhorst en tur “hjem” til Norge på ferie, og for å spille et lite knippe eksklusive akustiske konserter.

Han stiller i en setting som er uvant for nordmenn som jo best kjenner ham som den energiske frontmannen i The Rainmakers, men som for innbyggerne i Kansas City er “onsdagsBob”. Hver onsdag spiller Bob og Jeff Porter akustiske konserter på The Record Bar i Kansas City, noe de har gjort i en årrekke – så dette er et format Bob Walkenhorst kjenner godt.

Spillesteder:

Kakeslottet. Skien, onsdag 20. juli. – FÅ billetter!! – Event på Facebook.

Bakgården Restaurant. Risør, torsdag 21. juli. – Event på Facebook.

Privat hagefest. Grimstad, lørdag 23. juli.  (Åpen for publikum) – Event på Facebook.

Sjekk ut Bob Walkenhorsts ferskeste soloshow, fra Spokane Songwriters Festival, 21. mai

Bob Walkenhorst & Jeff Porter – Small Circles (tidenes beste versjon, fra Madam Felle i Bergen)
[media id=277 width=650 height=400]

Forrige artikkelFredagsvideo: Drive-By Truckers – Everybody Needs Love
Neste artikkelGillan Welch – The Harrow and The Harvest.
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here