Bergenfest har komplettert artist line-up for åpningsdagen tirsdag 12. juni. I utgangspunktet er dette en rimelig rocka åpningsdag, med QOTSA, Rival Sons og Audrey Horne, men vi har fått et par godbiter til americanafolket på plass her også. At Whitney Rose var klar for Bergenfest har vært kjent en stund, men i kveld kom også den gledelige nyheten om at det fantastiske livebandet Cordovas også blir å finne på scenen denne kvelden.

Rune Torsteinsen anmeldte albumet Cordovas for ganske nøyaktig ett år siden. Da skrev han blant annet følgende;

La meg få introdusere verdens beste band!

…om du liker amerikansk rock anno seksti/syttitallet, enten det være seg vestkystrock eller sørstatsrock, så må du sjekke ut Cordovas. De tar arvegodset fra den gang da, og viderefører og utvikler den på mesterlig vis.

#Les anmeldelsen av Cordovas – Cordovas

Rune Letrud så de live i Nashville på fjorårets AmericanaFest og sendte følgende melding hjem; 

De utstråler en musikalitet som er helt overveldende, og jeg forstår hva alle lokale musikere snakker om. De som har hørt platen; den yter dem ikke en millimeter rettferdighet sammenlignet med det livebandet de er. For de er enkelt og greit et av planetens aller aller beste liveband!

#Les om Cordovas på AmericanaFest

Dust of Daylight anbefaler sterkt å ikke gå glipp av Cordovas på Bergenfest 2018. En bedre start på festivalen kunne vi ikke drømt om.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here