Februarlisten lot av forskjellige grunner vente på seg, derfor var det like greit å slå sammen de to fryktelig kalde vintermånedene februar og mars, til en litt lengre liste som kanskje kan tine opp selv den mest nedkjølte nordboer fra vinterdvalen. 

Det har kommet en stor bunke nye album siden sist, men det har vært en vinter med altfor lite tid til musikk for min egen del. I tillegg er det en del nye plater som ikke har stått helt til forventningene, men dette går som kjent i bølgedaler og inspirasjonen til både lytting og skriving kommer som kjent fra de underligste steder. Så da gleden ved å pløye gjennom nye utgivelser fra februar og mars dukket opp denne helgen, så var ikke veien lang til å fullføre spillelisten. 

Her er nye låter fra Courtney Marie Andrews, Kim Richey, Brent Cobb, Western Centuries, Joshua Hedley, Sarah Shook & The Disarmers, The Decemberists, Marlon Williams, Kacey Musgraves, for å nevne noen av de artistene som er aktuelle på platefronten for tiden. Det er mye godsaker å ta for seg, noen låter er smakebiter fra kommende plater, noen er singler fra plater som allerede er ute. 

I april er vi forhåpentligvis på rett spor igjen med spilleliste for kun inneværende måned. Husk også at du finner alle de gamle månedspillelistene fra Dust of Daylight her på bloggen – egen side med full oversikt her – En unik samling med mer enn 90 månedlister i Spotify, helt tilbake fra mai 2010, fylt med smakebiter fra aktuelle utgivelser fra tidsrommet de ble laget. 

Forrige artikkelCaleb Caudle – Crushed Coins
Neste artikkelCordovas til Bergenfest
Jan Eiesland
Kontakt: jan@musikkbloggen.no Southern man. Født på samme dag som Hank Williams, dog ikke samme år. Har hørt på musikk daglig siden 1981. Jobbet på 90-tallet i Flekkefjords største platebutikk. Oppdaget alt.country og bandene Whiskeytown, Uncle Tupelo og Jayhawks på denne tiden. Skriver mest om nye utgivelser innen americanasjangeren. Hører mest på Drive-By Truckers, Son Volt, Steve Earle, Townes van Zandt, Jason Isbell, Neil Young, Guy Clark, John Prine, Warren Zevon og Jason Molina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here