Onsdag 5. oktober spiller som kjent Otis Gibbs på Garage i Bergen. En av vår tids aller beste historiefortellere, og mannen bak platen “Joe Hill’s Ashes“, som var en av de aller aller beste fra 2010.

I den anledning er det like greit å starte oppkjøringen. Etter helgen kommer omsider intervjuet Musikkbloggen gjorde med Otis Gibbs under årets Bergenfest, men frem til da skal du rett og slett få servert en bunke av mine favorittvideoer med mannen…

God helg! Enjoy!

“Kansas City”:

 

“Small Town Saturday Night”:

“Where The Graves Are Real”:

“The Town That Killed Kennedy”

“Joe Hill’s Ashes”:

Forrige artikkelFredagsvideo: Michael McDermott – The Year It All Went Wrong
Neste artikkelORBO & The Longshots – Oseana, 23.09.2011
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here