OtisGibbs Chicken

Vår gode venn Otis Gibbs har veldig lyst til å lage en ny plate. Hans tidligere plater er blant favorittene til opptil flere her på Dust of Daylight, så det er ikke spesielt vanskelig å anbefale denne Kickstarterkampanjen…

Du kan hjelpe med alt fra 10$ og oppover, men Otis tilbyr en god bunke snacks til de som spytter inn litt ekstra. Alt fra signerte cder, håndskrevne tekster og en times Skypesamtale – til å være hovedperson i hans ukentlige podcast, få bli med ham på fisketur – eller rett og slett spille inn en låt i studio sammen med Otis og hans musikere…

DU kan hjelpe Otis med å lage platen «Souvenirs Of A Misspent Youth» ved å besøke hans Kickstarter. Hvis det er EN ting verden trenger, så er det alltid en ny plate med Otis Gibbs…

Otis Gibbs: «Kansas City»

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mxSdvinf2ME[/youtube]

 

Otis Gibbs: «Joe Hill’s Ashes»

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YkCwYUl_Gh8[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelEagles – The Studio Albums From 1972 – 1979
Neste artikkelMando Saenz – Studebaker
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here