fbpx

Kickstart Otis Gibbs!

OtisGibbs Chicken

Vår gode venn Otis Gibbs har veldig lyst til å lage en ny plate. Hans tidligere plater er blant favorittene til opptil flere her på Dust of Daylight, så det er ikke spesielt vanskelig å anbefale denne Kickstarterkampanjen…

Du kan hjelpe med alt fra 10$ og oppover, men Otis tilbyr en god bunke snacks til de som spytter inn litt ekstra. Alt fra signerte cder, håndskrevne tekster og en times Skypesamtale – til å være hovedperson i hans ukentlige podcast, få bli med ham på fisketur – eller rett og slett spille inn en låt i studio sammen med Otis og hans musikere…

DU kan hjelpe Otis med å lage platen “Souvenirs Of A Misspent Youth” ved å besøke hans Kickstarter. Hvis det er EN ting verden trenger, så er det alltid en ny plate med Otis Gibbs…

Otis Gibbs: “Kansas City”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mxSdvinf2ME[/youtube]

 

Otis Gibbs: “Joe Hill’s Ashes”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YkCwYUl_Gh8[/youtube]

Siste artikler

Lest dette?