fbpx

ORBO & The Longshots – Oseana, 23.09.2011

Med all respekt over for alle venner og  bekjente som spiller i mer eller mindre vellykkede band rundt omkring i Norge, så er ORBO & The Longshots det beste livebandet som er på veien i Norge idag.

Gårsdagens maktdemonstrasjon i Oseana var både sleppefest for platen “Prairie Sun” og en avskjedsfest med Bergensregionen i forkant av høstens USA turné.

Forsterket med en blåserekken the Longshot Longhorns, som gjorde en så respektabel innsats at selv jeg var fornøyd – og med Gina Aspenes som gjestevokalist så leverte ORBO & The Longshots et rockeshow som befester posisjonen som landets heftigste live-act.

Vi fikk servert gnistrende versjoner av stort sett alle låtene fra den nye låtene, samt flere av låtene fra bonus EP-en “Prairie Moon”. Og kvelden ble krydret med flere gamle live-favoritter fra de tidligere platene.

At ORBO & The Longshots har levert sin beste plate er jo hevet over enhver tvil, men det er også stor sannsynlighet for at de leverte sin beste konsert til dags dato. Oseana var et konsertlokale som leverte varene, og gårsdagens lydmester gjorde virkelig en strålende innsats.

Det låter tight og samspilt som alltid, og bandet var skjerpet og virkelig på hugget. De så ut til å trives minst like godt som et entusiastisk publikum, og jeg misunner publikum i USA som nå skal få nyte godt av jobben bandet har gjort med å kjøre seg inn mot turneén. De får levert et fyrverkeri av et band som virkelig er klar for å vise seg frem.

MEN, du trenger egentlig ikke ta meg på ordet. Du kan rett og slett høre selv…

“Highway Tears – live, 23.09.2011”:
[media id=409 width=650 height=20]

“New Times – live, 23.09.2011”:
[media id=408 width=650 height=20]

“Fireball – live, 23.09.2011”:
[media id=407 width=650 height=20]

Siste artikler

Lest dette?