Med all respekt over for alle venner og  bekjente som spiller i mer eller mindre vellykkede band rundt omkring i Norge, så er ORBO & The Longshots det beste livebandet som er på veien i Norge idag.

Gårsdagens maktdemonstrasjon i Oseana var både sleppefest for platen «Prairie Sun» og en avskjedsfest med Bergensregionen i forkant av høstens USA turné.

Forsterket med en blåserekken the Longshot Longhorns, som gjorde en så respektabel innsats at selv jeg var fornøyd – og med Gina Aspenes som gjestevokalist så leverte ORBO & The Longshots et rockeshow som befester posisjonen som landets heftigste live-act.

Vi fikk servert gnistrende versjoner av stort sett alle låtene fra den nye låtene, samt flere av låtene fra bonus EP-en «Prairie Moon». Og kvelden ble krydret med flere gamle live-favoritter fra de tidligere platene.

At ORBO & The Longshots har levert sin beste plate er jo hevet over enhver tvil, men det er også stor sannsynlighet for at de leverte sin beste konsert til dags dato. Oseana var et konsertlokale som leverte varene, og gårsdagens lydmester gjorde virkelig en strålende innsats.

Det låter tight og samspilt som alltid, og bandet var skjerpet og virkelig på hugget. De så ut til å trives minst like godt som et entusiastisk publikum, og jeg misunner publikum i USA som nå skal få nyte godt av jobben bandet har gjort med å kjøre seg inn mot turneén. De får levert et fyrverkeri av et band som virkelig er klar for å vise seg frem.

MEN, du trenger egentlig ikke ta meg på ordet. Du kan rett og slett høre selv…

«Highway Tears – live, 23.09.2011»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

«New Times – live, 23.09.2011»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

«Fireball – live, 23.09.2011»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

SHARE
Forrige artikkelVideobonanza: Otis Gibbs
Neste artikkelHør hele «Ashes & Fire»…
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here