I fjor feiret ORBO & The Longshots sitt 10-års jubileum med å gi ut liveplaten «Live10» og en lengre USA-turné.

Konsertene som ble tatt opp til liveplate ble også filmet, og foreligger nå på DVD.

Kjøp DVDen her

Platen kan du kjøpe f.eks på platekompaniet.no som CD, LP, MP3 eller på iTunes

Et par smakebiter fra DVDen:

«She’s My Baby «:


«Blue Rose Hill»:


SHARE
Forrige artikkelForhåndsbestill Todd Snider – The Storyteller
Neste artikkelFredagsvideo: Levon Helm & Steve Earle – The Weight
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here