Fredagsvideo: Michael McDermott – The Year It All Went Wrong

Tirsdagens dykk i platearkivet bød på et gjenhør med Michael McDermotts fantastiske Hey La Hey, og fra den platen så deler vi i dag et inspirert konsertopptak av låten “The Year It All Went Wrong” fra Old Town School Of Folk Music i hjembyen Chicago – og som kjent er dette en sann historie om det året det virkelig var bratt.

Men… bratt eller ikke. Michael har det bra nå, og det har vi også – for det er fredag! Enjoy!

Forrige artikkelSteff Nevers – I’m From The Country
Neste artikkelVideobonanza: Otis Gibbs
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here