Fredagsvideo: Michael McDermott – Around The World

Det er under en måned til Michael McDermott tar fra andre siden av verden til lille Norge, for å starte sin Europaturné. Åpningskonserten blir i Ringebu 18. april – før han avslutter turnéen i Bergen om nøyaktig en måned – den 23. april.

Vi byr på en helt fersk video, fra konserten i Odda får vi høre “Around The World” fra albumet Ashes

Alle konsertene er i salg, og billettsalget går unna! 

18. april – Arnemoen Gard, Ringebu. Billetter her.
19. april – Mono, Oslo. Billetter her
20. april – Flathill Concerts, Trondheim.
21. april – Skarnes Live Sessions, Skarnes.
23. april – BarBarista – Bergen. Billetter her.

Som bonusvideo så tilbyr vi “These Last Few Days”, også fra konserten i Odda i 2016.

Forrige artikkelSingle: Benny Borg – En dag på jorden
Neste artikkelLørdagsvideo: Kasey Anderson – Bulletproof Heart
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here