Lørdagsvideo: Kasey Anderson – Bulletproof Heart

Kasey Anderson har sonet tre år for svindelprosjektet sitt, og er ute på prøve. Han har spilt inn en ny plate som kommer senere i år.

I går slapp han samlingen Stray Dogs. B Sides & Live Recordings og ikke minst den “tapte” When The Blood Moon Rises som han spilte inn med bandet han hadde før han ble arrestert, og dermed aldri offisielt ga ut. Kopier finnes digitalt, da de som Kickstartet prosjektet fikk de digitale kopiene sine (dog aldri noe mer enn det). 

Den nye platen kommer ut i løpet av sommeren eller tidlig høst. Hans nye band heter Hawks and Doves og platen heter From A White Hotel. La oss håpe at Kasey Anderson er ferdig med tøyset, og fokuserer på musikken fremover. For låtskriving – det kan han!

Det bevises enkelt med en ny låt som du får her; “Bulletproof Heart”. Du finner også to nye låter på Stray Dogs

 

Forrige artikkelFredagsvideo: Michael McDermott – Around The World
Neste artikkelRuby Boots – Don’t Talk About It
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here