Denne helgen legger vår gode venn Kasey Anderson ut en live EP til salgs på sine websider. Denne vil kun være i salg i frem til mandag kveld (norsk tid).

Anderson lover at disse låtene vil dukke opp igjen på en helt annerledes utgivelse i løpet av året. Hva det er er jo umulig i si, og når Anderson er i det hemmelighetsfulle hjørnet så er det alltid spennende å se hva som skjer.

Sjekk websiden til Kasey Anderson i løpet av natten og morgendagen for å få kloa på denne eksklusive utgivelsen.

Platen «Kasey Anderson & The Honkies – Live Honkies» finner du på Kasey Andersons Bandcamp

Trackliste:
01. Kasey Anderson’s Dream
02. Mercy
03. My Baby’s a Wrecking Ball
04. Exit Ghost
05. Sooner/Later
06. Abaddon Blues
07. The Wrong Light

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Teitur – You Never Leave L.A.
Neste artikkelRyan Adams & Jason Isbell
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here