Vi svingte innom Dead Professional i august i fjor, når John Harouff ga ut singelen «Downtown At Sundown«. Nå er han klar med låten «I’m Not The One», og han lager fortsatt lettbeint og fengede power-popmusikk som biter seg fast i øret på en måte som nesten kan være irriterende – men så er det såpass fint at han akkurat holder seg på riktig side av grensen.

Her er altså «I’m Not The One»:

Besøk Dead Professionals. Kjøp EPen «Don’t Be Cruel«.

SHARE
Forrige artikkelAmy Ray – Goodnight Tender
Neste artikkelLydia Loveless – Somewhere Else
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here