Video: Bluebird’s Ghost – Close To You

Bluebirds’s Ghost slipper EPen Miniature Scenes of Sorrow den 1. april. Vi skrev om Bluebird’s Ghost i april i fjor, da EPen This Too Shall Pass ble sluppet til folket, og var temmelig ekstatiske over produktet.

Duoen består av ekteparet Erlend og Tale Egeberg Aasland, som er velkjente musikere i Rogalands musikkmiljø. 

I dag slippes den første låten fra EPen som video, og Bluebirds’s Ghost kan by på en aldeles nydelig musikalsk opplevelse som bærer bud om en EP vi vil komme tungt tilbake til i april.

Videoen er filmet av Erlends bestefar for over 60 år siden, og gjestemusikere er Arne Skage på weissenborn, og Maria Toresen korer. 

Forrige artikkelSpilleliste – Mars 2017
Neste artikkelFredagsvideo: Brent Cobb – Solving Problems
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here