Fredagsvideo: Brent Cobb – Solving Problems

Det å ha barn i barnehage betyr at alt som eksisterer av bakterier og virus på et tidspunkt tar turen innom huset. De siste 24 timer har vært tilbrakt i lokal unntakstilstand med opptørk av oppkast og trøsting av feberbylter og generell problemløsning. Som «hvordan flytter man et plutselig sovende barn fra en sofa opp i den øverste køyesengen uten å vekke både barn#1 og barn#2». 

Det var neppe slike utfordringer Brent Cobb tenkte på når han skrev «Solving Problems». Men det er en steikandes fin sang som har holdt oss med godt selskap både i går og i dag. 
Og feberen er i ferd med å slippe taket, både stor og liten er på bedringens vei.

Ha en aldeles fortreffelig fredag, her begynner det å lukte taco allerede!

SHARE
Forrige artikkelVideo: Bluebird’s Ghost – Close To You
Neste artikkelThe Rainmakers norske svanesang?
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here