I kveld spiller våre gode venner i The Rainmakers på Krøsset i Oslo, som siste stopp på miniturnéen i kjølvannet av monstergigen på Jo Nesbøs slippefest for boken «Tørst».

JoBobNesbø hentet Kansas City bandet til Oslo for å spille på festen sin, og dukket også opp på scenen for å gjøre «Small Circles» sammen med bandet. 

The Rainmakers spilte en tight og intens gig på Parkteateret, og tok deretter en liten rundtur i landet siden de likevel «var på disse kanter». 

En akustisk konsert på Sitt Ned i Skien, og en høylydt konsert i Notodden er fasiten, før kveldens utsolgte konsert på Krøsset treffer Oslopublikumet klokken 22 i kveld.

Bob Walkenhorst har uttalt at dette mest sannsynlig er The Rainmakers siste liveshow i Norge. Personlig håper vi selvsagt på at noen skal klare å overtale dem til å ta en skikkelig avskjedsturné på de store spillestedene i landets største byer, et litt verdigere ettermæle for et band som har gitt norske musikkfans så mye.

Bandet kommer fortsatt til å spille konserter rundt omkring i USA, så slik sett er de bare en flytur unna for blodfansen.

Vi hyller dette fantastiske bandet og disse herlige menneskene med et knippe videoer, på en dag som kan vise seg å inneholdet bandets norske svanesang. Vi er selvsagt mannsterke tilstede på kveldens konsert, og det går rykter om en tilnærmet 10-kamera produksjon på Krøsset i kveld… 

Takk for turen, kjære regnmakere! See you down the road!

(foto: Eddie Christiansen)

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Brent Cobb – Solving Problems
Neste artikkelPlatebunken: Sera Cahoone, Greg Graffin
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here