Da er det endelig offisielt! The Rainmakers kommer tilbake til Norge, og starter Norgesturnéen sin i slutten av januar.

Våre gode venner fra Kansas City har brukt tiden effektivt siden vi lot dem ta en liten ferietur hjemover, og har spilt en rekke jobber i Kansas City og omegn.

Vokalist Bob Walkenhorst var som kjent en svipptur innom Norge i sommer, og leverte noen fantastiske soloshow. Men nå er det altså klart for heftig rock’n’roll igjen, og bandet er mer samspilt enn noen gang.

Gutta verker etter å sette i gang, og ryktene sier at de i kofferten vil ha med seg platen «25 ON» på nypresset vinyl – levert av Big Dipper.

Første dato er klar, og resten av turnélisten presenteres her etterhvert som datoene spikres. Men vi kan si så mye at både nord, øst og vest er garantert besøk i januar/februar.

The Rainmakers On Tour, january/february 2012

  • 26. januar – Rockefeller, Oslo
SHARE
Forrige artikkelBursdagsvideobonanza – utenlandsk utgave
Neste artikkelFredagsvideo: The Rainmakers – Like Dogs
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here