DoD Sessions: Darrin Bradbury

Darrin Bradbury besøkte oss i løpet av vårt opphold i Nashville under Americanafest 2017, og Darrin spurte om det var greit at han spilte et knippe korte låter for oss, og til slutt hadde vi fem av hans utsøkte, humoristiske viseperler på video. 

Darrin har platen Elmwood Park: A Slightly Melodic Audiobook ute på Spotify. Det er den første platen som kom ut på Cafe Rooster Records, og årsaken til at Brian Wright og Sally Jaye måtte stifte selskapet. 

Sjekk ut Darrins Dust of Daylight Session i toppen av saken, og stup deretter ned i platen hans under her… 

Noen bilder fra opptakene, foto Helge Nygård, Crystal Rhoten & Rune Letrud.
Klikk på bildene for større versjoner.

Forrige artikkelJohn Peter and His Collaborators – Transparent Blue
Neste artikkelDoD Sessions: Aaron Lee Tasjan
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here