DoD Sessions: Aaron Lee Tasjan

Aaron Lee Tasjan var den travleste av alle på årets Americanafest, og spilte 15 konserter på 4 dager. Tidlig tirsdag 12. september stakk han innom oss p for å spille to låter. Etter konserten hastet han avsted rett til the Mother Church, The Ryman Audiotorium – der han skulle ha lydsjekk i forkant av onsdagens utdeling av AMA Awards. 

Denne varme septembermorgenen satte Aaron Lee Tasjan seg ned ved pianoet der Elvis Aaron Presley tidligere hadde sittet, og spilte den helt nye, uutgitte låten “Love Has A Way” samt “The Trouble With Drinkin'” fra Tasjans plate In The Blazes. Pianoet var ikke akkurat nystemt når vi var der, men Aaron fant kjapt ut hvordan han skulle tilpasse spillingen til pianoets kvaliteter – og ga oss en fantastisk stund i stuen på Hank Snows Rainbow Ranch.

Videoen spiller du av i toppen av saken, og under her kan du høre hans siste plate Silver Tears

Forrige artikkelDoD Sessions: Darrin Bradbury
Neste artikkelTom Petty and the Heartbreakers – Long After Dark
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here