DoD Sessions: Josh Morris

Mange av våre lesere kjenner nok Josh Morris som produsent av Jon Lathams to første plater. Men Josh er også soloartist, med en EP og en LP i katalogen. Han ga i fjor ut debutalbumet Can’t Wait ‘Til Now, som ligger i en litt annen retning enn Lathams plater.

Vi fikk oppleve Josh Morris og bandet The Green Fields live på The Country i Nashville, Noen dager før Americanafest startet. Og inviterte ham sporenstreks til å spille inn en Dust of Daylight Session. 

Han tok med seg gitaristen Trey Call, og sammen spilte de låtene “Gotta Know (You Got Me)”, “Slow Down”, “Waste Your Time”, “Amusing To Me.”

Alle låtene er hentet fra den nye platen, som du kan finne på Spotify – eller kjøpe digitalt hos CDBaby.

 

Forrige artikkelJulefredagsvideo: The Secret Sisters / Street Corner Sessions – Christmas (Baby please come home)
Neste artikkelTo nye plater fra Daniel Romano
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here