Vår venn Daniel Romano ligger ikke akkurat å latsiden. Det er tydelig at han spilte inn litt flere låter under oppholdet i de Dype Skoger i Sverige enn de 12 som havnet på Modern Pressure. For i dag slapp han to digitale album, som vil være i salg under den Canadiske turnéen nå i januar. Du har med andre ord ca. to uker på deg til å sikre deg disse to snopeposene av noen digitale filer.

Nerveless er i samme gate som mesterverket Modern Pressure, balladeperlene på Human Touch har mer enn et snev av Country-Romano over seg og de to koster deg ca 50 kr pr. stk. Du finner dem på Romanos Bandcamp

Og de låter rett og slett aldeles ekstatisk bra. Jeg har sagt det mange MANGE ganger før, og jeg sier det igjen: Det er noe i vannet i Canada, som gjør at disse eminente låtskriverne derfra produserer alle disse fantastiske låtene.

Begge platene er spekket med glitrende godlåter, bare hør på låter som “Nerveless” og den potensielle superhiten “Anyone’s Arms” og den utrolige “Vacancy” fra hitparaden Nerveless, og den nydelige “Blue Champagne” og den overstadig vakre “Lavender and Time” fra balladesamlingen Human Touch. 

DETTE er nyttårsgaven sin det, folkens. Takk, Hr. Romano!

Løp og kjøp!

 

Forrige artikkelDoD Sessions: Josh Morris
Neste artikkelRod Picott på Norgesturné
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here