Rod Picott er klar for ny Norgesturné i februar. 

30. mars slipper han dobbeltalbumet Out Past The Wires, som er innspilt sammen med blant andre Will Kimbrough og Lex Price, med Nielson Hubbard som produsent. 22 låter, og et skyhøyt nivå på låtene er fasiten, og Picott vil nok finne en del nye fans med den nye platen – som til og med har en låt eller to som låter litt positivt… 

Picott slapp diktsamlingen «God in his slippers» i fjor høst, og har også skrevet en novellesamling og et teaterstykke. Vår venn fra Maine virker med andre ord å være inne i sin mest kreative periode som artist.

I februar kommer han til Europa, og hva er vel mer perfekt enn en runde med Rod Picotts Circus of Misery and Heartbreak i det norske vintermørket.

Dust of Daylight Live presenterer denne gangen en huskonsert i Bergen, og vår samarbeidspartner Flathill Concerts i Trondheim byr også på huskonsert.

Nytt for Bergen denne gangen, er at vi har åpnet opp billettsalget for alle, og ikke bare for inviterte gjester – slik at flere kan få oppleve Picotts fantastiske låtunivers. Det er likevel begrenset med plasser (25 stk), og billettene går fort – så vær rask om du vil prøve deg på en huskonsert. 

Turnélisten er som følger:

22. februar – huskonsert i Bergen. Facebookevent med billettinfo.

23. februar – Iris Scene, Odda. 

25. februar – Bonanza, Oslo. 

26. februar – huskonsert hos Flathill Concerts, Trondheim. Facebookevent med billettinfo.

 

SHARE
Forrige artikkelTo nye plater fra Daniel Romano
Neste artikkelDoD Sessions: This Frontier Needs Heroes
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here