Fredagsvideo: Rod Picott – Store Bought

Rod Picott er inne i sin mest kreative periode, og har nylig klargjort platen Out Past The Wires for utgivelse. Et dobbelalbum med 22 låter, der nivået på låtene rett og slett er skyhøyt. Han ga nylig ut diktsamlingen «God in his slippers», har skrevet et teaterstykke og en novellesamling. Nylig var han hjemme i Maine for å jobbe med andre utkast til sin første roman. Og i februar besøker han endelig Norge igjen.

Hans konserter under navnet Rod Picotts Circus of Misery and Heartbreak har blitt noen av våre favorittkonserter i Dust of Daylight Live, og publikums reaksjoner etterpå er noe av det som gjør det verdt å drive med konsertbooking i dette landet. 

22. februar spiller han i Bergen, 23. i Odda, 25. i Oslo og 26. i Trondheim. 
Du finner all info på denne siden – billettsalget ER igang!

Ukens video er en låt fra den kommende platen Out Past The Wires. «Store Bought» har blitt en perle av en tekst, og en riktig så fengende låt fra Hr. Picott. 

SHARE
Forrige artikkelCody Rogers – My Heart Is The Most Lonesome Rodeo
Neste artikkelSpilleliste – Januar 2018
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here