Fredagsvideo: Rod Picott – I Might Be Broken Now

Det er en og en halv uke til Dust of Daylight Live stolt kan presentere Rod Picott i Bergen og Ringebu. Picotts forrige album Welding Burns fikk en temmelig overstrømmende mottagelse både her på bloggen og hos No Deal Music.

Picott har langvarige samarbeid med blant andre Slaid Cleves og fru Jason Isbell – Amanda Shires bak seg, og en bunke plater som det står respekt av. Og nå er han straks klar med Hang Your Hopes On A Crooked Nail.

Som en forsmak både på den nye platen og konsertene den 16. og 17. oktober så kan vi friste med Rod Picotts ferske video “I Might Be Broken Now”.

Ha en fortreffelig fredag, så sees vi i Ringebu 16. oktober eller på Logen Bar 17. oktober. (Billetter på live@musikkbloggen.no)

Og når vi først er i gang, her er “Welding Burns” fra den forrige plata:

 

Forrige artikkelIsrael Nash Gripka – Rain Plans
Neste artikkelChet O’Keefe i Oslo på tirsdag
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here