Chet OKeefe Press

Den glitrende låtskriveren Chet O’Keefe fant seg mange nye, norske venner når han turnérte landet sammen med Kinky Friedman i april. Og nå har Rootsy sendt ham rundt i Sverige og Norge på en turné som på tirsdag er klar for Oslo og Honky Tonky Honeys på Buckley’s.

Chet O’Keefe har gjort kanonsuksess på Sverige-konsertene, og med seg på tur har han Örjan Mäki på gitar og på bass Paul Inge Vikingstad – tidligere bassist i ORBO & The Longshots bassist, nå bassist i Mighty Magnolias.

Les mer om konserten og heng deg med på Facebookeventen. TIRSDAG 8/10 på Buckley’s i Oslo der altså…

[youtube]Ihttp://www.youtube.com/watch?v=eteyMnEvqis[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Rod Picott – I Might Be Broken Now
Neste artikkelThe Monthly Iceberg: High Up In Portugal
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here