Fredagsvideo: Kenneth Norum – Amsterdam

I fjor høst spilte Kenneth Norum inn en minikonsert i Snaxville Studios, foran et lydhørt publikum. Resultatet kommer på vinyl – og nå slipper Kenneth den første videoen fra Snaxville Sessions.

Med seg har han bror Daniel Norum på bass, og Krister Skadsdammen på pedal steel.

På første rad ser du også vår egen Rune Torsteinsen helt oppslukt i konserten. Han var helt over seg av ekstase etterpå, så vi gleder oss mildt sagt til mer fra denne kvelden.

Forrige artikkelSinglefredag: Eli Gauden, Becca Mancari, Erik Lukashaugen, Family Values,
Neste artikkelOlav Larsen & Friends – Isolation Blues & Other Songs of Hope (EP)
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here