DoD Sessions: This Frontier Needs Heroes

Brad Lauretti fra This Frontier Needs Heroes besøkte Bergen og Fredrikstad i oktober, underveis i en Europaturné som gikk over fire måneder og sendte ham innom Norge, Sverige, Danmark, Italia, Spania, Nederland og Tyskland. 

Her hos Dust of Daylight falt vi pladask for hans siste album Real Job, og inviterte Brad til en Dust of Daylight Session på loftet til Logen i Bergen – i en pause under innspillingen av De Musikalske Dvergenes liveplate & video. Midt mellom støv, gamle stoler, skitne pledd og en kamel (!), spilte han to låter for oss.

Vi fikk høre “Colorado Camping Catastrophe” og “Fossil Fuel Fascists”.

Få med deg This Frontier Needs Heroes ved neste korsvei. Besøk dem på www.thisfrontierneedsheroes.com eller på Facebook.

Sjekk ut platen Real Job på Spotify.

Forrige artikkelRod Picott på Norgesturné
Neste artikkelTyler Childers – Purgatory
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here