Vi er godt i gang med 2017 og det er på tide å plugge inn jukeboxen igjen! Første band ut er The Rainmakers med låta «Good Sons and Daughters» fra albumet «Skin» som i 1996 tok et oppgjør med samfunnets syn på og misbruk av kvinner. Det ble ikke særlig platesalg av et slikt konseptalbum, men kvalitet kan ikke måles i kvantitet så du kan trygt skru opp volumet på denne! Men lov meg at du ikke bare tramper takten men også lar teksten synke inn, for den er dessverre like aktuell i 2017. Og synes du det svinger både i rockefoten og i toppetasjen kan du sjekke ut hele skiva her: Skin

SHARE
Forrige artikkelHank Williams Jr. – America (The way I see it)
Neste artikkelFredagsvideo: Tift Merritt – Heartache Is An Uphill Climb
Født i feil tid i feil land men forsøker å gjøre det beste ut av situasjonen. Vidtfavnende ører hva musikk angår, i cd hylla finner du alt fra lavmælt Americana via reinspikka pop til ymse metal sjangre. Fikler litt med design, videoredigering og annet kunstnerisk på fritiden. Topp 3 på spillelista: Bronsen går til Chris Isaak, sølvet går til Bob Walkenhorst/The Rainmakers og gullet legges beslag på av Kongen - Elvis Presley.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here