Fredagsvideo: Tift Merritt – Heartache Is An Uphill Climb

Neste uke slipper Tift Merritt den etterlengtede oppfølgeren til Traveling Alone. Den nye platen Stitch Of The World, som ble innspilt mest Tift var gravid med sin førstefødte datter, har blitt alt vi håpet på og enda mer. Vi kommer tilbake til denne i neste uke, men idag kan vi kose oss med videoen “Heartache Is An Uphill Climb”. 

Forrige artikkelEddie’s Jukebox – Good Sons and Daughters
Neste artikkelCourtney Marie Andrews – Honest Life
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here