Fredagsvideo: Darling West – The Chain

Darling West slipper Vinyl and a Heartache i dag, og har med det levert et av de beste norske album i “vår” sjanger på lang tid. De føyer seg fint inn i den nye rekken med nye, spennende norske band som The Northern Belle, Dingus, Silver Lining, Lucky Lips, Roger Græsberg og Foreningen, Unnveig Aas, Jørgen & Jørgensen og enda flere band som det siste året har poppet opp på den norske Americana og countryhimmelen.

Ukens fredagsvideo er en cover av Fleetwood Macs “The Chain”, og det må vel være lov å si at det samtidig er en oppgradering av nevnte original.

Som bonus har vi forrige video fra platen, tittelsporet “Vinyl and a Heartache” OG en tøff sak fra i vår, der de sammen med vår venn Sam Outlaw (and he IS a professional!) gjør Ryan Adams “Oh My Sweet Carolina” på aldeles utsøkt vis…

 

Forrige artikkelMichael McDermott tilbake i Norge
Neste artikkelBob Walkenhorst på miniturné
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here