I disse dager spiller Bob Walkenhorst et lite knippe eksklusive konserter i Norge.

Vokalisten og låtskriveren fra The Rainmakers er på sin årlige Norgesferie / turné, og vil også ha med seg sin nye soloplate Spare 2, som består av akustiske versjoner av tidligere utgitte og noen uutgitte låter signert Hr. Walkenhorst.

Ikke gå glipp av denne muligheten!

Turnélisten ser ut som følger:

28. august: Sitt Ned Kunst & Kafé in Skien. Facebookevent.
2. september: Stenbjørnrød Gård in Skoppum. Facebookevent.
3. september: Buckleys Roots & Blues Joint in Oslo. Facebookevent.

 

Forrige artikkelFredagsvideo: Darling West – The Chain
Neste artikkelWestern Centuries – Weight of The World
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here