Vi har rett og slett invitert Michael McDermott tilbake til Norge i vinter. Den siste uken i november, der november stille sklir inn i julemåneden tar vi en rask rundtur for å feire suksessen med den nye platen Willow Springs.

Vårens turné med Michael McDermott var en drøm som gikk i oppfyllelse for mange. For min egen del så var det konserten jeg har jobbet mot siden vi startet DoD Live for 5 år siden. Det var kulminasjonen av et 24 år langt musikalsk kjærlighetsforhold som skulle vise seg å være enda bedre og mer intenst enn jeg hadde våget å håpe på.

Men det som var det beste med hele opplevelsen var å se reaksjonen til alle de andre som fikk høre Michael McDermott live. Noen hadde aldri hørt om ham før, andre hadde (viste det seg) et like langt og intenst forhold til artisten Michael McDermott som meg selv.

Reaksjonene underveis og tilbakemeldingene i etterkant har vært enorme. Mailer, facebookmeldinger, smser og lignende rant inn. Jeg satt og spiste litt mat på Bergenfest når en mann kom bort til meg og takket meg dypt og inderlig for at vi hadde hentet McDermott til landet, og for konserten i Odda.

Michael selv var overstrømmende fornøyd med sitt første møte med Norge, og var overveldet over mottagelsen – han var ikke vanskelig å be når planen om ny tur lå på bordet.

Planen var en lang og mer omfattende turné på våren i 2017. Men suksessen rundt Willow Springs, de enorme tilbakemeldingene på platen og etter turneén, en #1 plass på EuroAmericana Charts OG en påfølgende turné i England gjorde at Eddie tok ansvar og bestemte at «vi henter ham tilbake nå! Smi mens jernet er varmt, Rune…»

Vi lover fortsatt å jobbe for en lengre tur neste vår, men denne gangen blir det en kort og konsis tur til Bergen, Trondheim og Oslo.

Billettsalget starter i Bergen idag, og neste uke i Trondheim og Oslo.

Turnéplan:

29. november: Victoria Pub & Café – Bergen. Billetter her

30. november: Moskus Bar, Trondheim. Billetter her.

  1. desember: Buckley’s Roots & Blues Joint, Oslo. (Support: Lodvar). Billetter her!

SHARE
Forrige artikkelDarling West – Vinyl and a Heartache
Neste artikkelFredagsvideo: Darling West – The Chain
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here