fbpx

Kickstart Michael McDermotts neste plate

 

Michael McDermott har vært en favoritt hos meg siden hans første plate kom ut i 1991, og nå når han planlegger å spille inn en ny plate kan faktisk DU bidra til å gjøre det til virkelighet.

Kickstarter er et konsept jeg har fortalt litt om her tidligere, men kort forklart så fungerer det slik at en organisasjon, eller en artist eller et band legger ut informasjon om et prosjekt de trenger finansiering til – der folk kan donere ulike summer, og i etterkant gjerne motta en eller annen “premiering” for dette.

Stiftelsen Joey’s Song – der også Michael McDermott deltok, gjorde det på denne måten, det samme gjorde f.eks Sons Of Bill – og en rekke andre artister. De trenger finansiering til plateinnspilling eller til å dra på turné. Pengene blir kun trukket fra konto hvis det uttalte målet blir nådd innenfor fristen.

I dette tilfellet skal altså McDermott spille inn ny plate, og vi som bidrar vil få premier som varierer etter antallet dollar som blir donert. Du kan få alt fra en plate eller status som “Executive Producer” til skinnbuksene han brukte på Conan O’Brian eller gitaren han har brukt på alle sine tidlige plater… i praksis er dette bare en veldig tidlig “pre-order”.

Uansett – de som bidrar vil hjelpe nok en fantastisk plate til verden, og for min del er det grunn god nok.

Så ta en titt på låten under, fra McDermotts forrige album – og ta turen til hans Kickstarterside for å sikre at nok en kremplate kommer til verden fra den kanten.

[media id=385 width=650 height=418]

 

Siste artikler

Lest dette?