Michael McDermott har vært en favoritt hos meg siden hans første plate kom ut i 1991, og nå når han planlegger å spille inn en ny plate kan faktisk DU bidra til å gjøre det til virkelighet.

Kickstarter er et konsept jeg har fortalt litt om her tidligere, men kort forklart så fungerer det slik at en organisasjon, eller en artist eller et band legger ut informasjon om et prosjekt de trenger finansiering til – der folk kan donere ulike summer, og i etterkant gjerne motta en eller annen «premiering» for dette.

Stiftelsen Joey’s Song – der også Michael McDermott deltok, gjorde det på denne måten, det samme gjorde f.eks Sons Of Bill – og en rekke andre artister. De trenger finansiering til plateinnspilling eller til å dra på turné. Pengene blir kun trukket fra konto hvis det uttalte målet blir nådd innenfor fristen.

I dette tilfellet skal altså McDermott spille inn ny plate, og vi som bidrar vil få premier som varierer etter antallet dollar som blir donert. Du kan få alt fra en plate eller status som «Executive Producer» til skinnbuksene han brukte på Conan O’Brian eller gitaren han har brukt på alle sine tidlige plater… i praksis er dette bare en veldig tidlig «pre-order».

Uansett – de som bidrar vil hjelpe nok en fantastisk plate til verden, og for min del er det grunn god nok.

Så ta en titt på låten under, fra McDermotts forrige album – og ta turen til hans Kickstarterside for å sikre at nok en kremplate kommer til verden fra den kanten.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

 

SHARE
Forrige artikkelAll The King’s Men – Deuce & A Quarter
Neste artikkelFrem Fra Glemselen: Little Eden – Everyday Life
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here