Kickstart Michael McDermott

Vår gode venn Michael McDermott har nettopp lansert sin Kickstarterkampanje for oppfølgeren til Willow Springs. En plate som virkelig fikk Michael tilbake på kartet og inn på histlister og årslister på en måte vi ikke har sett siden tidlig 90-tall.

Den nye platen får tittelen «Never Goin’ Down Again», og henviser til måten han har snudd livet sitt på etter å ha vært på absolutt bånn i rennesteinen. 

I dag fyller han dessuten år, og vi kan ikke annet enn å gratulere og oppfordre til å ta turen innom Kickstartersiden for å se litt video og finne en reward man har lyst på… du får dessuten høre et lite kutt fra en demo av tittelsporet… 

Til våren planlegger vi ny Norgesturné… vi gleder oss!

SHARE
Forrige artikkelSpilleliste – August 2017
Neste artikkelegil olsen – you and me against the world
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here