Video: Bob Walkenhorst – Spend It On Love

Onsdag 20. juli spilte Bob Walkenhorst på Kakeslottet i Skien. Et feststemt publikum tok godt i mot vår gode venn fra Kansas City og The Rainmakers, og det hele ble en hyggelig opplevelse for alle involverte.

Bare to dager etterpå ble verden snudd på hodet, og Norge endret seg for alltid. Det har dermed vært stille både her på bloggen og i landet generelt, men i et forsøk på å få noe annet å tenke på et par timer så satte jeg med ned i går for å redigere litt i videoene fra konserten. Ikke at det var spesielt vellykket. Vel, den ene videoen jeg redigerte ble helt ok, men tankene er ikke så enkle å slå av.

Uansett – jeg besluttet at det kan passe å legge ut denne videoen idag – siden budskapet passer veldig veldig godt i denne situasjonen.

Og jeg sier som Bob Walkenhorst: Spend It On Love!

 

Forrige artikkelFredagsvideo: Alejandro Escovedo & Ryan Adams – Castanets
Neste artikkelBob Walkenhorst – Risør – 21.07.2011
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here