Foto: Jørn Erik Røkholt

Musikkbloggens gode venn Eddie Christiansen fulgte Bob Walkenhorst på alle de tre konsertene på hans akustiske sommerturné.
Her følger hans omtale fra konserten som gikk av stabelen lørdag 23. juli i Grimstad:

Fredag 22 juli satte sitt preg på en hel nasjon og arrangøren vurderte lenge å avlyse, men heldigvis ble det satt fokus på å la musikk og samhold bringe litt glede tilbake til det norske folk og 130 oppmøtte fikk således et sårt tiltrengt løft i hverdagen..

I en privat hage i Grimstad var årets største partytelt klinket opp som skjold mot de svært gavmilde regnskyene som hadde herjet hele uken. Stemningen var som ventet dempet, men i enden av teltet sto et PA anlegg og en scene med et bakteppe hvor påskriften «BOB WALKENHORST» ga håp om at litt av byrden ville løftes på musikkens brede skuldre.

Litt før kl 22 skrider Bob gjennom folkemengden og inntar den lave scenen.
Respektfullt leder han publikum i ett minutts stillhet for de drepte i Oslo/Utøya før Downstream sparker i gang konserten.

Ærbødigheten fra Risør er long gone long, her snakkes det rett foran scenen, lenger bak og utenfor teltet – dette er mer bygdefest enn konsert. Heldigvis har Bob vært ute en festnatt før og takler alt fra skravlesjuke damer på første rad, folk med liggestol nesten oppå scenen og godt inndrukne folk som insisterer på å overrekke øl til artisten midt i en sang. Her er til og med noe Bob kanskje har savnet fra onsdagskveldene på The Record Bar hjemme i KC – dansing! Alt fra swing til bootyshaking fra den ikke helt yngste garde kan beskues på gresset foran scenen. Legg til allsang og taktfast klapping så har du det alle trengte denne kvelden

– a cure for the summertime blues!

Eddie Christiansen.

Hør og se «Reckoning Day»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelBob Walkenhorst – Risør – 21.07.2011
Neste artikkelBack Porch Mary – Life Is Now
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here