Egil Olsen

Egil Olsen ga i vår ut ooo what happened, som ble anmeldt her på Dust of Daylight med superlativer som «selvutleverende, selvransakende, overstrømmende og commodore 64» som naturlige deler av omtalen.

I sommer tok han låtene med seg til Giske, og Ocean Sound Recordings. Der fikk han besøk av Stig Ulv, og sammen spilte de inn en live-versjon av platen på to-spors god gammeldags teip. Martin Giskegjerde filmet seansen, og den foreligger nå som filmen «ooo this happened (on a cold summer night at ocean sound recordings)».

21. oktober kan du oppleve en intimkonsert med Egil Olsen på Logen Bar i Bergen. Og 18. november møtes Stig Ulv og Knut Hem på samme sted..
(Billetter til begge konserter på live@musikkbloggen.no)

Og som oppvarming, her er hele konsertfilmen «ooo this happened (on a cold summer night at ocean sound recordings)». Enjoy!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YLHQNQeI2T0[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelLuke Elliot – Dressed For The Occasion
Neste artikkelJoe Pug på nordisk turnè
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here