Foto: Stig Havnevik
Foto: Stig Havnevik

En favoritt her på bloggen er Egil Olsen. Hans forrige plate keep movin – keep dreamin er fortsatt i jevnlig rotasjon her på bruket, og flere av låtene er  med på årets Bilferie-i-Norge-Mixtape. To år etter at opptakene til videoen «do it yourself» forsvant, så har de nå kommet til rette. Og blitt til en fullkommen video som ikke kan være noe annet enn ukens fredagsvideo!

Så til alle dere der ute i ferieNorge:

Hvis dere ikke får hjelp til noe som helst… DO IT YOURSELF!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7m16w3U3HlM[/youtube]

 

SHARE
Forrige artikkelRyan Adams neste plate kommer kanskje eller kanskje ikke i oktober.
Neste artikkelSommeren med Bob
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here